LANXESS worldwide

Corporate Website en | de

Interactive Worldmap

Find all the contact information for the LANXESS sites worldwide

find out more
Contact worldmap

Wat is kwaliteit?

Kwaliteit staat voor het maken van kwalitatief hoogstaande producten die ook doen wat ze beloven. En kwaliteit betekent nog veel meer…

#QualityWorks

LANXESS op K 2016

In oktober is de internationale kunststoffen- en rubberindustrie opnieuw verzameld in Düsseldorf. Van 19 tot 26 oktober wordt daar K 2016, de wereldbeurs van deze sector gehouden. Ook LANXESS zal daar zijn ruime productenportefeuille van hightech-plasticsproducten voorstellen.

Meer over K 2016

LANXESS plant overname van Chemtura

LANXESS bereikt de volgende mijlpaal in zijn groeikoers: de speciaalchemiegroep plant de overname van het Amerikaanse bedrijf Chemtura, één van de grootste grote wereldwijde aanbieders van hoogwaardige brandvertragers en smeermiddeladditieven. LANXESS breidt met deze grootste overname in zijn geschiedenis zijn eigen additievenportfolio aanzienlijk uit. Het bedrijf wordt nu in deze groeimarkt één van de grootste spelers ter wereld.

Lees meer

Pigmenten – kleurrijke multitalenten

Of het nu gaat om straten, huizen, tuinhekken of sportinfrastructuur: verven en coatings maken alledaagse zaken mooier en beschermen ze. En dat gebeurt vaak met pigmenten, kleurstoffen en biociden van LANXESS.

Lees er meer over in ons webmagazine

Zuiver water

Minder dan 1% van het water op aarde is bruikbaar voor de mens. LANXESS producten en technologieën voor waterbehandeling helpen om water drinkbaar te maken.

Meer over waterzuivering
Wat is kwaliteit?

LANXESS op K 2016

LANXESS plant overname van Chemtura

Pigmenten – kleurrijke multitalenten

Zuiver water

Vind een product

  • Name / CAS
  • Industry
Opmerking
Opgemerkte pagina's
Verzenden