LANXESS worldwide

Corporate Website en | de

Interactive Worldmap

Find all the contact information for the LANXESS sites worldwide

find out more
Contact worldmap

Onze waarden

Wij enten onze activiteiten op onze waarden om de LANXESS doelstellingen te bereiken.

 

Wij zijn geïnteresseerd in een bedrijfscultuur waarbij verantwoorde en toelaatbare acties EN het bereiken van prestaties elkaar niet in de weg staan. Want: waarden creëren waarde!

 

Deze waarden gelden voor alle LANXESS werknemers, altijd en waar ook ter wereld.

Waarom we doen wat we doen

Energizing Chemistry – Wij ontwikkelen en maken chemische producten; en verlenen diensten op een veilige en duurzame manier. Als organisatie willen wij dat ons succes gedreven wordt door de persoonlijke betrokkenheid en prestaties van  elke werknemer zonder meer.

 

Hierbij aansluitend is ons doel de bedrijfswaarde gestaag te verhogen en een hogere toegevoegde waarde te generen ten voordelen van onze aandeelhouders, onze klanten, onze werknemers en de samenleving op zich.

Hoe wij willen werken

Verantwoordelijkheid wordt bij LANXESS gedefinieerd als het opnemen van persoonlijke verantwoordelijkheid voor alle functies aan mij toevertrouwd. Ik maak van die functies “mijn zaak”, zoals een ondernemer dat zou doen.

 

Als personeelslid dat verantwoordelijkheid toont, streef ik proactief gunstige bedrijfsontwikkelingen na binnen mijn bevoegdheidsdomein én voor de hele onderneming. Ik handel snel en voorzichtig; en verlies daarbij nooit de veiligheid uit het oog.

 

 

 

 

Vertrouwen vormt bij LANXESS  de basis voor samenwerking. Vertrouwen wordt gebouwd op geloofwaardigheid, transparantie en betrouwbaarheid.

 

Als betrouwbaar persoon draag ik deze eigenschappen consequent uit door middel van zowel positieve als negatieve ontwikkelingen en ervaringen.

 

 

 

Integriteit wordt bij LANXESS gedefinieerd als iemands uitdrukking van eerlijkheid en oprechtheid.

 

Als integer persoon ben ik een rolmodel. Ik doe wat ik zeg en ik handel in overeenstemming met de waarden, de voorschriften en de wetgeving.

 

 

 

Opmerking
Opgemerkte pagina's
Verzenden

Message to LANXESS

* = mandatory information