LANXESS worldwide

Corporate Website en | de

Interactive Worldmap

Find all the contact information for the LANXESS sites worldwide

find out more
Contact worldmap

Zeg nee tegen muggenbeten

Zodra het wat warmer wordt, duiken ze weer op. Deze lastige, slechts enkele millimeters grote plaaggeesten boren hun zuigsnuit in de huid van de mens en zuigen zo zijn bloed op. Daarbij kunnen ze veel gevaarlijke ziektes overdragen: we spreken van steekmuggen of muskieten. Een doeltreffende werkzame stof, Saltidin® van LANXESS, weerhoudt de muggen ervan te steken.

Ga naar ons Webmagazine

Zuiver water

Minder dan 1% van het water op aarde is bruikbaar voor de mens. LANXESS producten en technologieën voor waterbehandeling helpen om water drinkbaar te maken.

Meer over waterzuivering

ARLANXEO

LANXESS en Saudi Aramco rubberjointventure gaat op 1 april van start onder de naam ARLANXEO

Lees meer

KRIJG UW VLOOT WEER VLOT

Almaar stijgende brandstofprijzen maken van het transport een belangrijke kostenfactor. Brandstof besparen kan onder meer door over te stappen naar “Groene Banden”. LANXESS heeft een handige tool ontwikkeld om het besparingspotentieel voor uw wagenpark te berekenen.

Bereken uw besparing

Hightech plastics

Op het gebied van lichtgewicht materialen maakt onze kunststof-metaal hybridetechnologie energiezuinige en toch uiterst robuuste onderdelen voor auto's en andere vervoersmiddelen mogelijk. Hybride onderdelen zijn in de regel tot liefst 30 % lichter, bij dezelfde mechanische producties.

Lees meer
Saltidin

Zuiver water

ARLANXEO

Bespaar brandstof

Lichte Constructies

Opmerking
Opgemerkte pagina's
Verzenden